UKEN

Arbeidet frem mot UKEN 2024 er i full gang og det blir et forrykende program proppfullt med UKEglede! UKEN24 varer fra 29. februar til 16. mars, og vi gleder oss til å se DEG i Bergen!
UKEN i Bergen er årets største studentdrevne festival. Den arrangeres hvert partallsår av over 1000 frivillige studenter på Norges Handelshøyskole og alle andre studiesteder i Bergen. 17 dager til ende blir fylt med alt fra revy, konserter, aulashow, verdensrekordforsøk, vennehelg og mye mer. Selv om UKEN primært arrangeres av studenter er UKEN en festival for hele Bergen, Norge og verden for øvrig, hvor man kan finne noe for en hver smak.
Sentralt under hele festivalen står UKErevyen, som har vunnet NM i studentrevy flere ganger. UKENs revytradisjon har røtter helt tilbake til 1946, og mange kjente artister som Jo Nesbø og Raske Menn startet sin scenekarriere her.
Konserter er også en stor del av UKEN, med alt fra små intimkonserter til massive arenakonserter. Artister som har gjestet Aulaen og UKEteltet er blant annet Jason Mraz, 50 Cent, The White Stripes, Kygo, Backstreet Boys, Axwell Λ Ingrosso, MØ og Tiesto.
Konserter og revy er det flest kanskje forbinder med UKEN. Men UKEN er så mye mer. Barne- og eldredager, verdensrekordforsøk, Bergensgave, aulashow, events, kurs, næringslivsdager – og mye mer. 3 uker med opplevelser for store og små gjør UKEN til et kulturarrangement du ikke burde gå glipp av.
Selv om det skjer noe hver eneste dag er det noe helt spesielt med helgene under UKEN. Den første helgen er Siv.øk-helg. Da kommer tidligere studenter tilbake for å mimre og kjenne på studentfølelsen igjen. Midt i UKEN arrangeres vennehelg, hvor venner fra hele landet kommer for å oppleve UKEgleden. UKEN avsluttes med familiehelg, hvor foreldre, søsken og resten av familien er invitert til å få et innblikk i student- og UKEtilværelsen.

 

UKEhistorien

Revyplakaten til UKErevyen slik den fremsto i 1980

1980-tallet

1990-tallet

Revyplakaten til UKErevyen 2000 - Tvetidi'

2000-tallet

2010-tallet