PwC

Vil du bli en virkelig god problemløser?

PwC har vært stolt og trofast samarbeidspartner av UKEN siden 1996. Det betyr 26 år med samarbeid om å skape magi og uforglemmelige opplevelser for tusenvis av studenter. Magi oppstår når mennesker med ulike perspektiver kommer sammen, og det er grunnlaget for PwC som kompetansehus.

Hos oss jobber teknologer, økonomer, tjenestedesignere, ingeniører, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer side om side for å løse kundens utfordringer. I Norge er vi 2500 ansatte fordelt på 27 kontorer rundt i landet som hver dag løser viktige problemer for kundene våre.

I PwC vet vi at det er menneskene som gjør forskjellen. Hvis du trigges av å løse problemer sammen med andre, utvikle deg og samtidig ha det gøy på jobb: Da er PwC stedet for deg.

Og du? Hold av 11. mars!

11. mars braker det løs når PwC drar i gang Karrieresnakk på Ole Bull Scene!

Vi kan love god underholdning, humor, digg mat og drikke, og masse inspirasjon til din fremtidige karriere (i PwC?)!

Påmelding
Er du vår neste klimaspire, problemløser eller tallknuser?
Hvert år ansetter vi flere hundre studenter til mange ulike fagområder. Les mer om mulighetene for deg som student på våre karrieresider. Og du? Følg oss på Instagram @pwcnorge for å se mer om livet i PwC.
Gøy på jobb!

Vi kan tilby et godt og sosialt fagmiljø, spennende prosjekter for kunder, mulighet for å lære masse og såklart konkurransedyktige betingelser. Ikke bare har vi over 20 bedriftsidrettslag og mange sosiale arrangementer, men vi sørger også for at du har det fint på jobb, og at du kan utvikle deg selv, både faglig og personlig. Vi synes det er viktig at alle medarbeidere har det bra, og vi har et stort fokus på både fysisk og mental helse. Er du mer nysgjerrig på hvordan en karriere i PwC kan se ut? Bli inspirert her!

FØLG PWC

FØLG PWC