PWC + UKEN = <3

PwC og UKEN har hatt et langt og trofast ekteskap siden 1996. PwCs “Vil litt mer”-kultur og  kjerneverdier ligger til grunn for samarbeidet. Vi gjør en forskjell for studenter og bidrar til en rikere studentopplevese i form av kompetansedeling og økonomiske bidrag til opplevelser som skaper samhold. Gjennom å bry seg om hverandre legger vi til rette for en arena for læring i trygge omgivelser. PwC har vært med på å løfte UKEN til den kulturfestivalen den er i dag.

DRØMMEJOBBEN

PwC er stolte over å toppe rankingen som Nordens mest attraktive arbeidsgiver blant studenter i Universums globale kåring. Vi er et konsulentselskap med et stort og spennende kompetansemiljø og et globalt nettverk. I PwC kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, regnskap og juss. Vi er til stede over hele Norge og har hele 27 kontorer rundt i landet.

Er du nysgjerrig på livet i PwC? Følg oss på @pwcnorge på Instagram   

STUDENTARRANGEMENTER

Vi har mange arrangementer hvor du som student kan komme på besøk og oppleve hvordan det er å jobbe som konsulent i PwC for en dag: blant annet Tech Explore for teknologistudenter, Design Explore for tjenestedesignere, Experience for revisorer og Consulting Explore for konsulenter.

Hvert år arrangerer vi også karriereseminar i Lofoten – PwC Challenge. Her får deltakerne løse virkelighetsnære case i rå natur.

Besøk oss på våre karrieresider for å finne mer informasjon om våre studentarrangementer: https://www.pwc.no/no/karriere/nyutdannede-og-studenter.html

BILDER FRA PWC CHALLANGE

INTERNSHIP

Ønsker du å bruke sommeren på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde? Da er vårt Summer internship-program noe for deg. Hvert år velger vi ut noen heldige kandidater som får være hos oss en hel sommer. Oppholdet ditt som summer intern hos oss vil bli utfordrende, lærerikt og sosialt. Du vil få mye ansvar gjennom spennende prosjekter og klientoppdrag i ulike bransjer. Du vil selvfølgelig også få tett og god oppfølging hele veien. Sommeren avsluttes med et internprosjekt som presenteres foran en fullsatt sal.

Les mer og søk her.

FØLG PWC

FØLG PWC