Våre samarbeidspartnere

Vi er stolte av å presentere våre dedikerte samarbeidspartnere som spiller en avgjørende rolle i å gjøre UKEN i Bergen til en suksess hvert år. Disse bedriftene og organisasjonene er mer enn bare støttespillere; de er hjørnesteiner i vårt fellesskap og nøkkelen til å skape minnerike opplevelser for studentene i Bergen.

Uten våre samarbeidspartnere ville ikke UKEN være det spektakulære arrangementet det er. Deres generøse bidrag gir oss muligheten til å realisere unike arrangementer, konserter, og aktiviteter som bringer liv til studenthverdagen. Videre blir UKEN også en viktig arena for studenter til å koble seg med sentrale aktører i norsk næringsliv. Våre samarbeid gir studentene en unik mulighet til å lære av eksperter, utforske karrieremuligheter, og bygge verdifulle nettverk. Dette er mer enn bare økonomisk støtte; det er en bro mellom utdanning og arbeidsliv.

For å bli bedre kjent med hver samarbeidspartner, trykk på deres logo og utforsk deres dedikerte landingssider. Vi er takknemlige for hvert eneste partnerskap og ser frem til å skape uforglemmelige øyeblikk sammen.

HOVEDSAMARBEIDSPARTNERE

SAMARBEIDSPARTNERE