VENNEHELG 12.-15. MARS

KJØP BILLETTER

UKEN skal, som i mange år, selvsagt feire vennskap og glede! Etter sist gangs erfaringer, har vi lagt enda mer vekt på bredde i programmet for årets Vennehelg, med å blant annet legge St. Orvil’s Day til denne helgen, ha Sushi x Kobe på Forum Scene og et helt nytt konsept med Wondershow! Det skal undres, og selvsagt er hele Bergen og for øvrig verden invitert.

Vi ønsker dermed alle velkomne – venner, bestevenner, par og bekjente. Hvem vet, kanskje du får deg nye venner under UKENs Vennehelg?

Torsdag 12. mars – St. Orvil’s Day

12. mars inviterer vi venner inn til Helhus på Det Akademiske Kvarter, A.K.A Kvarteret! Hva er St. Orvil’s Day spør du kanskje?
Liker du å nyte vennskap i festlige lag? Og syntes du det er for lenge til Oktoberfest? Fortvil ikke. UKEN inviterer til den femte utgaven av St. Orvils – Vårens største vennefest i Bergen!

Som en fusion av irenes St. Patricks Day og Tyskernes Oktoberfest, har Bergen fått sin egne unnskyldning for å vie en dag til venner og god stemning. Torsdag 12. mars inntas Kvarteret med grønne hatter og god stemning. Det blir en dag fylt med, langbord, gode venner, musikk og dans. Ta med deg vennegjengen for å oppleve ekte UKEglede, og skap minner som sent vil glemmes!

Fredag 13. mars – Sushi x Kobe

Fredagen feirer vi to gode bergensvenner – Sushi og Kobe! For å beskrive opplevelsen av deres konserter har vi like så godt tatt oss friheten til å sitere diverse medier:

«Sushi x Kobe skaper Øyas hittil herligste kaos», skrev NRK P3 etter duoens massive konsert på Øyafestivalen og trillet en knallsterk femmer.

I 2019 tok Sushi x Kobe sitt kritikerroste album «Døden lever lengst» med ut på veien, og regjerte med fullstappede klubb- og festivalscener i både Norge og Danmark, deriblant Øyafestivalen, Roskilde, Bergenfest og Kadetten.

«Sushi x Kobe lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag» – Bergens Tidende, 6/6

«En kompromissløs finger til resten av rap-Norge» – Dagbladet, 5/6

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. En konsert med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Nå kommer de og skal bringe knallhard stemning til UKEN og Forum Scene 13. mars!

Lørdag 14. mars – Wondershow

Gjør deg klar til å bli sjokkert!

Alle vet at UKEN er skapt for å glede, men her vil alle forventningene dine bli snudd på hodet. Wondershow er kommet for å sjokkere og provosere. Med et sirkus-lignende show med fakirer som utsetter seg for sjokkerende og ekstreme aktiviteter. Kanskje får vi se flammesluking, svelging av sverd og spikersenger? Ord blir rett og slett fattige. Dette kan ikke beskrives, dette MÅ oppleves.

Området nærmest scenen er et avholdt VIP-område med begrenset antall plasser. Dette er for de som søker den ultimate Wonder-følelsen. VIP-bordene har plass til 8 personer og er holdt av hele kvelden for kjøperne av billetten. Det står deilige bobler og snacks ventende på dere ved ankomst.

Vennepakken

I år som i 2018 har vi to varianter av vennepakken: torsdag-lørdag og fredag-lørdag. Dette så du enklest mulig kan optimalisere hele venneopplevelsen til å passe deg og dine venners behov. Med vennepakken er du uansett garantert en opplevelse du sent vil glemme. Du får muligheten til å ha tilgang til hele helgen – med ekstra goder! På menyen står nemlig VenneQuantum – en opplevelse uten like med både ost, kjeks og limericks. I tillegg får du også tilgang til en egen vennerevy, nemlig UKErevyen Zoo!

Vennepakken er skreddersydd deg som ønsker å ta med deg vennene dine til alt det beste UKEN har bydd på gjennom tidene, i tillegg til masse mer! Enten om vennene dine kommer utenbys fra, eller kun andre siden av Puddefjorden, dette er en pakke for deg og dine.

For vi er skapt for å glede!