Støtt barna i Ukraina – NHH Aid x UKEN 22

Hvert bidrag teller. NNH Aid og UKEN 22 ønsker å støtte Unicef i deres viktige og uvurderlige arbeid for barn i Ukraina.

NNH Aid har i en årrekke, i samarbeid med studentene på NHH, samlet inn penger for barn i Malawi. Selv om arbeidet i Malawi forblir like viktig som før, er det nå også andre barn som trenger vår hjelp. I samarbeid med UKEN 22 har vi derfor opprettet en spleis til inntekt for barn i Ukraina.

Pengene vil uavkortet gå til UNICEF som for øyeblikket jobber på bakken i Ukraina og nabolandene, for å sikre trygghet og tilbud om skolegang for barn. Dette er med på å skape normalitet og positive pusterom for sårbare barn og familier i en ustabil tid.

I tillegg ruster UNICEF også opp beredskapen i nabolandene, slik at de er klare til å ta imot barna som har flyktet – uansett hvor. De setter opp tilfluktssteder for kvinner og barn langs fluktrutene gjennom Moldova, Romania, Polen, Ungarn og Slovakia. Der lages det trygge samlingsplasser og det gis øyeblikkelig hjelp til traumatiserte barn og familiene deres.

Som en liten takk for ditt bidrag er du med i trekningen av billetter til UKEN 22 og opsjoner til Internaften 2022. Trekningen vil bli gjort løpende. MERK! Donasjonen må ha blitt gitt i fult navn. Dine sjanser i konkurransen vil ikke øke ved flere bidrag. 

Ditt bidrag kan være med på å utgjøre en forskjell. Vi oppfordrer deg derfor til å gi det du kan, samt dele spleisen med venner og familie.

Tusen takk for at du støtter denne spleisen!

Bidra her!