Kjøp billetter

Siv.øk-billetten er for siviløkonomen som blir holdt våken av NHH-kramper! Savner du sene morgener, lange middager og kvelder tilbragt på Aulashow og Kjellerfest? Redningen din er her! Siv.øk-billetten er alt du savner fra NHH, kokt ned til sin reneste essens. På fredag starter vi dagen med champagnemottagelse, før vi byr på en klassisk helaften a la UKEN: en festmiddag, visning av en rykende fersk UKErevy og deretter en uforglemmelig konsert med bystaten Bergens nye nasjonalhelter: KA2!

Neste dag er det duket for et klassisk UKEkonsept i ny drakt: Golden Hits! Åpningshelgens lørdagskveld blir en feiring av alt studentmassen elsker mest: allsang, dansing og Aulafest! Hvis alt virkelig var bedre før, vil Golden Hits transportere deg dit da det ikke kunne bli bedre! Ingen er bedre eksempler på at alt var bedre før enn kveldens artister, Les Pattays.

Som et sammensurium av tidligere NHHere, UKEstyremedlemmer og revyaktører er Les Pattays alle NHH-aluminaers favorittartist, spesielt da repertoaret deres strekker seg over hele spekteret av top-singler fra 1981 til 1997. Med dem på scenen er disk-jockey og sittende UKErevy-regissør, Peter Syse aka Unge Kontantstrøm. Men verken kvaliteten på gullhittene eller det tilhørende sceneshowet kan diskonteres! UKEN 24 presenterer Golden Hits i en ny drakt, og er stolte over å innlemme Aulaens villeste publikumsopplevelse noen gang i programmet!

Program

Trykk på arrangementene for å lese mer!