Dato: 01.03.2024

Billetter: Kommer snart

Sted: NHH-Aulaen

HVEM FAEN ER KA2? Hele Norges tjommi Ka2 ble til våren 2018. Da den Bergenske duoen bestående av Sondre Alvestad og Didrik Thulin ville lage musikk for vennene sine. I løpet av kort tid har vennegjengen til Ka2 blitt større. Med deres hyppige låtslipp har de to svevende guttene gjort seg bemerket i det lange land.

Ka2 er et konsept som må oppleves. Kjent for sine ekstravagante, fargerike shows med psykedeliske elementer har Ka2 med sin spesielle blanding av svevende pop og hard elektronisk musikk truffet en musikalsk nerve i både Norge og det store utland. Til tross for den korte karrieren har Ka2 grodd en solid fanbase og 20 millioner streams på Spotify alene. De har også samarbeidet med flere av Norges største artister (Gabrielle og Kjartan Lauritzen), samt gitt ut låt med Benjamin Ingrosso og Felix Sandman. Høsten 2022 kom deres debutalbum «Evig Eventyr» og den påfølgende turnéen som sørget for utsolgte hus på mange av landets største klubbscener rundt om i landet.

Det er ingen tvil om at Ka2 er kommet for å bli. Det er bare å glede seg til fortsettelsen av dette evige eventyret.

Dato: 1. mars 2024

Billetter: Kommer snart

Sted: NHH-Aulaen

HVEM FAEN ER KA2? Hele Norges tjommi Ka2 ble til våren 2018. Da den Bergenske duoen bestående av Sondre Alvestad og Didrik Thulin ville lage musikk for vennene sine. I løpet av kort tid har vennegjengen til blitt Ka2 blitt større. Med deres hyppige låtslipp har de to svevende guttene gjort seg bemerket i det lange land.

Ka2 er et konsept som må oppleves. Kjent for sine ekstravagante, fargerike shows med psykedeliske elementer har Ka2 med sin spesielle blanding av svevende pop og hard elektronisk musikk truffet en musikalsk nerve i både Norge og det store utland. Til tross for den korte karrieren har Ka2 grodd en solid fanbase og 20 millioner streams på Spotify alene. De har også samarbeidet med flere av Norges største artister (Gabrielle og Kjartan Lauritzen), samt gitt ut låt med Benjamin Ingrosso og Felix Sandman. Høsten 2022 kom deres debutalbum «Evig Eventyr» med påfølgende turné som sørget for utsolgte hus på mange av landets største klubbscener rundt om i landet.

Det er ingen tvil om at Ka2 er kommet for å bli. Det er bare å glede seg til fortsettelsen av dette evige eventyret.