Annonse
Gabler horisontal

UKEPROGRAMMET 2020

JUBILEUMSHELG

Les mer
KJØP BILLETTER

UKEN er skapt for å glede, og det er få ting som gleder mer enn glade barn. Derfor har UKEN 20 den store glede av å invitere alle byens barn til en innholdsrik dag fylt med latter og glede.

Barnedagen handler om å skape en uforglemmelig dag for alle barn i Bergen, og vi har planer om å gjøre NHH til en stor fornøyelsespark. Vi kan blant annet friste med boblefotball og lek i Lehmkuhlhallen, og alt fra hoppeslott og kafé i Aulaen til et spennende barneteater i kjelleren på NHH.

Ta med barna på et av årets hyggeligste arrangementer, og se at smilene sitter støpt helt til Barnedagen 2022! Kom som du er, ingen billetter er nødvendige å forhåndskjøpe.

Hvor/når?

Dato: 8. mars
Kl: 11:00-18:00
Sted: NHH
Pris: 50,- (Foresatte gratis)

Irriterer du deg stadig over de som alltid har de beste bevegelsene på parketten? Har du en indre danseløve?

Nå er tiden kommet for å slippe den ut, og ta turen til Kvarteret for et heidundranes swingkurs. Proffe instruktører kan hjelpe både den klønete og takløse til å ta steget videre. På kort tid kan du lære nok swing til å imponere på neste fest. Ta med en meddanser, eller kom alene. Kanskje du møter din fremtidige partner?

Tid/sted
Dato: 9. mars
Tid: 13:30
Sted: Det Akademiske Kvarter
Pris: 50,- eks. billettavgift

Kjøp billetter HER

Ta med deg en date. Eller ikke, kom som du er. Men, maske.
Kjole. Lang kjole. Smoking. Dress. Og en maske, én maske,
hundre masker, maskerade, maskeradeball.

Tid/sted
Dato: 9. mars
Tid: 19:00
Sted: Ole Bull Scene
Pris: Ordinær – 270,- VIP – 320,- (eks billettavgift)

Kjøp billetter HER 

Wrestling er det showet du alltid har drømt om, men aldri fått muligheten til å oppleve. Før nå!

UKEN inviterer deg og dine til et uforglemmelig Wrestlingshow! Her vil det være slag, spark, akrobatikk og ville stunts, samt blod, svette, jubel og tårer. Dette er reinspikka action som får blodet til å pumpe. Finn din indre Hulk Hogan og møt opp i aulaen, klar for kamp!

Obs: Hold et øye åpent for juks og skitne triks, du vet aldri hva som kommer!

Tid/sted
Dato: 11. mars
Tid: TBA
Sted: NHH – Aulaen
Pris: 115,- eks. billettavgift

Kjøp billetter HER

Med brenn. er rock´n roll endelig tilbake på menyen! Denne duoen skal sørge for at rock ikke lenger assosieres med “boomers” i skinnjakke, men mer som en infernalsk pastellkledd Raga Rockers med akkurat passe bråkete lyd og perfekt bråkestemme.

I 2019 var de nominert til Årets livepris i P3 Gull, de har tidligere spilt på store scener som Øyafestival og Roskilde, og nå vender de snuten mot Bergen, Kvarteret og UKEN med sin lekne rockestil, moshpits og fantastiske sceneshow! Gjør deg klar for “tøff indiepop rett i fleisen” som de selv kaller det.

Tid/sted
Dato: 11. mars
Tid: 20:00
Sted: Det Akademiske Kvarter
Pris: 155,- eks. billettavgift

Kjøp billetter HER 

At Ølseminar har blitt fast inventar under UKEN er absolutt ingen tilfeldighet. I år tropper Hansa opp på NHH med et hav av ulike øltyper. Enten du er ølveteran av høyeste rang eller bare vil lære mer om denne fantastiske drikken, er Ølseminaret noe du definitivt burde få med deg.

Hansa byr på godt øl og viktig kunnskap, så ta med deg og en dose nysgjerrighet og møt opp for en helt ny opplevelse. Så; alle vordende ølentusiaster og gamle travere – velkommen på seminar!

Tid/sted
Dato: 12. mars
Tid: 16:00
Sted: NHH
Pris: 75,- eks. billettavgift

Kjøp billetter HER 

VENNEHELG

Les mer
KJØP BILLETTER

UKEN gjør sitt for å gjøre et positivt inntrykk på verden, vil du også bidra? Den 16. mars arrangerer vi miljødag for å være med å sette søkelys på utfordringene vi og våre neste generasjoner møter, samt gjøre vårt beste for å finne gode løsninger.

Dagen vil bestå av flere markeringer og arrangementer, med foredrag, quiz, og klesbyttemarked. Vintagebutikker stiller med stand og salg. Flere bedrifter og organisasjoner, deriblant Fjordkraft, Naturvernforbudnet og regnskogfondet vil også stille med stands. Kom og lær om bærekraft på vår grønne dag, og gjør ditt for en grønnere hverdag! Klær til klesbyttemarked kan leveres inn dagen før.

Hvor/når?

Dato: . mars
Kl: 12:00-16:00
Sted: Det Akademiske Kvarter
Pris: GRATIS

Mandag 16. mars gjentas en særs viktig tradisjon, når Bergens eldregarde ønskes velkommen til middag og underholdning på NHH.

Dagen starter med en visning av UKErevyen i Aulaen. Videre på programmet står det blant annet gode velkomstdrinker, nydelige pianotoner, underholdning fra uventet hold og selvfølgelig den tradisjonsrike middagen med påfølgende dessert, kaffe og kaker. Under middagen vil det bys på variert underholdning og etter middagen er gjestene velkomne til å være med vertene ned i Campus Lounge, hvor hyggen tas til nye høyder!

Tid/sted
Dato: 16. mars
Tid: 12:00
Sted: NHH
Pris: Middag – 85,-, UKErevyen Zoo + Middag – 215,- (eks. billettavgift)

Kjøp billetter HER

Velkommen til en helt egen maleopplevelse! Med Aune Sand som instruktør, skal vi male og fargelegge. Med alle friheter.

Tid/sted
Dato: 17. mars
Tid: 19:00
Sted: NHH
Pris: 225,- eks billettavgift

Kjøp billetter HER 

I litt over et år har Einar Tørnquist og Jan Thomas utforsket mange rare emner, men først og fremst spørsmålet: er det mulig å bli venner når man er så forskjellig? I dag kan man trygt si at både podkasten og vennskapet har blitt en suksess og de er for tiden aktuelle med et eget tv-program.

UKEN er derfor glade for å kunne introdusere et podkastshow med Einar og Jan Thomas på Forum Scene! Om du har hørt hver eneste episode eller bare sett reklamen til tv-serien på instagram, kan vi love deg at dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Hvor skal du være 18. mars? Vi ville anbefalt Forum Scene!

Tid/sted
Dato: 18. mars
Tid: 20:00
Sted: Forum Scene
Pris: Ordinær – 345,-, Student – 295,- (eks. billettavgift)

Kjøp billetter HER

Trodde du Sensation-fester ble glemt igjen i forrige tiår? Absolutt ikke! I 2020 tar vi det til nye høyder! Hvis du en av dem som gleder seg aller mest til å danse seg gjennom UKEN, da må du få med deg SENSATION WHITE! Kle deg i hvitt og gjør deg klar til rave.

SENSATION WHITE har alle elementene som kreves for en vellykket fest, så ta med deg vennene dine og vis deg fra din aller mest strålende side! Legg hemningene igjen hjemme, slipp deg løs og la DJ’en lede deg gjennom nattetimene.

Sammen skal vi få Aulaen til å lyse hvitt som aldri før!

Tid/sted
Dato: 19. mars
Tid: 20:00
Sted: NHH
Pris: 145,- eks. billettavgift

Kjøp billetter HER 

FAMILIEHELG

Les mer

SE HELE UKEPROGRAMMET HER