UKEprogrammet

Pakker

Åpningshelg

4.-5. mars

Utsolgt

Siv. Øk.

4.-5. mars

Utsolgt

Vennehelg

11.-13. mars

Billetter

Familiehelg

18.-19. mars

Billetter

4. Mars

Arif

NHH, 21:00

Fredag 4. mars braker det løs i Aulaen på NHH med Arif på scenen. La deg rive med av hits som “BBB”, “Alene” og “Flexnes” fra en av de heteste norske artistene de siste årene.

Utsolgt

5. Mars

D.D.E.

NHH, 21:00

Aulaen kommer til å koke når D.D.E. leverer hit-bonanzaen sin: «E6», «Vi e konga», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no» og «Rai-Rai». Blir det ikke allsang 5. mars, så blir det aldri det!

Utsolgt

09. Mars

Amara & Abolade

Kvarteret, 20:00

Amara og Abolade kommer til UKEN i Bergen og Kvarteret onsdag 9. mars for å skape tidenes kveld!

Billetter

11. Mars

Wrestling – show med Norsk eliteWRESTLING

NHH, 20:00

LET’S GET READY TO RUMBLE! Ville kast, syke triks, og en ikke helt ubetydelig mengde drittslenging gir en kveld du sent vil glemme.

Billetter

Big Business Band

NHH, Etter wrestling

Konserten starter etter at Wrestling-showet er ferdig og er helt gratis. Her er det derfor bare kjappe seg ned i Campus Lounge og nyte storbandet sine flotte toner!

Gratis oppmøte

12. Mars

St. Orvils

Grieghallen, 15:00

Tradisjonen tro blir det St. Orvil’s også under UKEN 22! Nå er det bare å begynne å finterpe på tårnbyggeegenskapene, få fatt på en grønn hatt og pugge Orvil’s vise for dette blir hett!

Billetter

18. Mars

Humorshow

NHH, 20:00

Til Bergen kommer Johan Golden, Jørgen EP, Ole Soo og Rasmus Wold for å sørge for at hver og en av dere ler så hardt at magemusklene blir klare for sommerferien!

Billetter

19. Mars

Postgirobygget

NHH, 21:00

Postgirobygget har turnert land og strand i over 20 år, og endelig skal de skape litt ekte UKEN-magi! Du skal lete lenge etter noe mer gledelig enn «Idyll» og «Solskinnsdag» i allsang!

Billetter