UKENs julegavetips

Julen nærmer seg med stormskritt, og selv om snøen ikke ser ut til å legge seg her i Bergen er det liten tvil om at julestemningen har ankommet byen. Hus og hytter pyntes med julelys, Festplassen lyses opp av julemarkedet og folk stresser rundt for å handle inn de siste julegavene.

Vi har alle vært på etterskudd når det kommer til julegavehandling. Kanskje har vi null peiling på hva vi skal kjøpe, hvor fantasien og kreativiteten er nærmest ikke-eksisterende. Men frykt ikke, UKEN er her for å hjelpe deg! Vi har julegavetips til deg – enten du skal gi gave til Lillebror, pappa, tante eller bestemor. Her kommer derfor en liste med 10 ulike forslag hvis du står helt fast på julaften og det bare er noen få timer til den store kvelden braker løs.

Til NHH-studenten:

Etter at sønnen din begynte på NHH har du kanskje fått en interesse for aksjer? Hva er vel bedre enn å gi sønnen din noen aksjer i et selskap som ser ut til gå godt i fremtiden? UKEN anbefaler derfor aksjer i «fremadstormende» Norwegian. Du kan takke oss senere.

Til Onkel:

Hver gang du besøker onkel og tante hører du onkel si: «Å, jeg har blitt så glad i sånne telys jeg». For 400kr får du hele 1500 telys på IKEA. Endelig slipper du å høre på onkels klaging over dårlig og lite koselig belysning. Alle har en onkel med en brennende kjærlighet for telys sant?

Til Bestemor:

Bestemor har fått seg Iphone 4S sa du? Med touch-skjerm og greier. Kanskje har hun fått øynene opp for de kule hvite øretelefonene som barnebarnet har? For 400kr kan du nå få hele 7 par med falske Airpods på Wish! Endelig kan bestemor henge med på teknologibølgen. PS! Her krever det hjelp fra barnebarn for å koble øretelefonene til telefonen.

Til Tante:

Tante Guri har nettopp kjøpt seg den nye Cybertrucken til Tesla! Dessverre er det ikke bare vinduene som ikke tåler en støyt, det viser seg at termostaten er gåen. Så snill og god som du er går du rett inn på Bildeler.no for å finne en ny termostat. For 400kr får du en ny termostat til Opel Vectra. «En termostat er sikkert lik for alle biler» tenker du. Tante blir helt sikkert glad.

Til Lillebror:

Lillebror har kanskje fått en ny lidenskap? Kokk sier du? Hva er vel bedre enn å legge til rette for at den litt innpåslitne lillebroren din får utnyttet sitt fulle potensial. For 400kr får du 45kg jasminris på din nærmeste matvarebutikk. Gjør deg klar for ris til middag i noen måneder fremover, for nå skal lillebror bli kokk!

Til Pappa:

Etter at alle barna flytta ut for å studere ble det ensomt for fattern. Heldigvis har han funnet trøst og glede i kjendissladder, selv om han gjemmer magasinene under bunken med aviser. Akkurat nå får du hele 10 utgaver av Se & Hør til bare 400kr. Nå kan Papsen følge med på Shaman Dureks siste sprell og hvordan det går med Farmen-kjærligheten på utsiden av gården i mange uker fremover!

Til den nye studenten i Bergen:

Yngstemann i familien sitt første semester i Bergen var morsomt, men regnfylt. Etter mye klaging om frastjålte paraplyer på forelesning og vorspiel har du som forelder bestemt deg for å investere i regntøy til sønnen din. For 400kr får du nå hele åtte regnponchoer på Clas Ohlson! Dette må være midt i blinken for enhver student!

Til Storebror:

Storebror har fått sansen for platespillere, og følgelig eldre musikk. Dessverre er ikke samlingen så stor enda, men dette har du tenkt å gjøre noe med! For bare 400kr kan du få kjøpt Justin Biebers «Baby» på vinyl. For et tilbud! Dette må jo passe perfekt inn i samlingen av Queen, The Beatles og Elvis.

Det kan være vanskelig å finne en god gave til de ulike familiemedlemmene. Kanskje har ikke tante kjøpt seg nye Cybertruck, og lillebror skal kanskje ikke bli kokk. Pappa bryr seg katta om Shaman Durek, og bestemor har mer enn nok med å lære seg koden på den «nye» telefonen sin.

Det som imidlertid aldri slår feil er en opplevelse, og i den sammenheng kan UKEN friste med billetter til Klovner i Kamp den 21. Mars! For samme pris som Justin Biebers vinylplate, 45kg jasminris, 7 falske Airpods eller 10 utgaver av Se&Hør kan du få en billett til det som sannsynligvis blir tidenes show i Aulaen på NHH!

Hvis du vil kjøpe tidenes julegave, trykker du på linken her for å bestille.