Se UKEprogrammet og biletter her!

UKEhjelp

Kjenner du noen som trenger en hjelpende hånd? UKEN strekker ut en hjelpende hånd til innbyggerne i Bergen gjennom det rykende ferske konseptet: UKEhjelp <3

Les mer

Billetter

Wrestling

Billetter

St. Orvils

Billetter

Vennehelg

Billetter

Humorshow

En god latter forlenger livet er det noe som heter. Derfor stiller UKEN 22 selvfølgelig opp med et helt storslagent humorshow i Aulaen på NHH! Til Bergen kommer Johan Golden, Jørgen EP fra Hvite Gutter, Ole Soo fra Bordtenniskameratene og Rasmus Wold kjent blant annet fra Sportsidiot + konferansierer for å sørge for at hver og en av dere ler så hardt at magemusklene blir klare for sommerferien!

Familiehelg

Pakken for de med familie som maser og maser på når de endelig kan komme til UKEN i Bergen! Med på kjøpet får du Humorshow fredag 18., Postgirobygget lørdag 19., UKErevy og en herrlig middag lørdag 19. En perfekt anledning til å få foreldre, søsken, besteforeldre, fettere og kusiner på besøk og vise hva UKEN virkelig handler om!

Billetter
Billetter

Amara Abolade

Amara og Abolade kommer til UKEN i Bergen og Kvarteret onsdag 9. mars for å skape tidenes kveld! Kjent for sanger som «Skrubbsår», «Glamour» og «Skallebank» blir dette en konsertopplevelse utenom det vanlige!

I tillegg kommer Allirog å varme opp til kokepunktet. Det er få billetter tilgjengelig, så skaff  deg mens sjansen er her!

Billetter

Postgirobygget

Våre alles kjæreste Postgirobygget kommer til Bergen! Postgirobygget har turnert land og strand i over 20 år, og endelig skal de skape litt ekte UKEN-magi! Du skal lete lenge etter noe mer gledelig enn «Idyll» og «Solskinnsdag» i allsang!

Kjøp billetter nå og sikre deg en berusende avslutning på UKEN 22!

Billetter

D.D.E.

Utsolgt

Arif

Utsolgt

Siv.øk.-pakken

Utsolgt

Åpningshelgpakken

Utsolgt