JUBILEUMSHELG – 6-8. MARS

KJØP BILLETTER

UKEN fyller hele 40 år, og det må selvsagt feires! I åpningshelgen til UKEN 20 er det duket for storslått jubileumsfeiring. I den anledning vil det bli satt opp Jubileumsshow med ekstrem høy allsangfaktor, i tillegg til en helt egen Jubileumsrevy – alt på én dag!

Vi ønsker dermed alle velkomne til vår bursdag – bergensere, siv.økere, foreldre, akademikere eller hva som helst du kategoriserer deg som. Nok en gang er det duket for sene kvelder på NHHs Institutt for Utenomfaglige Aktiviteter.

Fredag 6. mars – TIX

6. mars vil det selvsagt bli fyr og flamme når TIX gjester Aulaen! I 2015 fikk hans kontroversielle russelåter for alvor fotfeste hos det norske folk, og debutalbumet hans lå blant annet 70 uker på VG-Lista. I årene etter har TIX laget en rekke låter som har gått direkte inn i de norske topplistene.
Men ikke har bare russelåtene hans laget stemning på vors landet rundt – megahiten «Shotgun» ble sluppet i 2018, og regjerte i Norge den sommeren. I tillegg har TIX vært med som låtskriver på den enorme verdenshiten «Sweet But Psycho» med den amerikanske superstjernen Ava Max.

Ikke nok med dette, gikk også den personlige «Jeg Vil Ikke Leve» rett inn på #1 på Spotify i Norge. I juni rundet TIX av VG-Lista på Rådhusplassen med et forrykende show. Nå kommer han til UKEN, på selveste Jubileumshelgen!

Lørdag 7. mars – Jubileumsrevy og Jubileumsshow

Lørdag vil starte med en unik oppsetning av Jubileumsrevyen i etterkant av åpningsseremoni. Under Jubileumsrevyen får du muligheten til å se kjente og kjære sketsjer fra tidligere UKErevyer.

Videre, bærer det avgårde til Jubileumsshow med Åges Danseband! Slik de selv sier det: «Allsang. Dans. Publikumsfavoritter. Møt Åges Danseband.» De lover et forrykende show med det beste de siste 4 tiårene har å by på – slik P4 bare kunne drømt om! Med andre vil du gjenoppleve alt du elsket ved å være student!

Åges Danseband har også gjestet UKEN ved tidligere anledninger. Under UKEN 16 spredte de stor UKEglede da de spilte under Golden Hits. Dansebandet beskriver seg også slik:

Med sine mørke solbriller.
Svarte og gule, tettsittende drakter.
Energiske show som pumper slager etter slager.

Siv.øk-pakken

Med siv.øk-pakken får du tilgang til hele Jubileumshelgen – med masse ekstra goder! I siv.øk-pakken er mottakelse, Quantum, UKErevyen, middag, konsert og jubileumsrevy – og -show inkludert. Jubileumsrevyen vil ta for seg de aller beste sketsjene UKErevyene har levert gjennom tidene. Dermed faller det naturlig inn å øve på tekster som «Mamma», «Verdens Beste Kostekamerater» og «Der Untergang: Das Rockopera».

Siv.øk-pakken er skreddersydd for deg som var tidligere NHH-student. Gjenopplev katakombene, Aulashow og alt det beste UKEN har bydd på gjennom årene. Kom tilbake og nyt UKEtilværelsen!

For vi er skapt for å glede!