FJORDKRAFT

Fjordkraft er veldig stolt av å ha inngått en hovedsamarbeidsavtale med UKEN20. Vi ønsker å gjøre oss synlig for potensielle ansatte, samtidig som vi vil markedsføre at vi har lansert Norges beste mobilabonnement for studenter. Gjennom felles verdier knyttet til klima og bærekraft ser vi frem til hvordan vi sammen kan skape den beste UKEN noensinne!

OM FJORDKRAFT

Vi tilbyr strøm, mobiltelefoni, solceller, hjemmeladere og andre tjenester for lavutslippssamfunnet. I Norge har 1,4 millioner Fjordkraft i stikkontakten – hjemme eller på jobb. I tillegg lanserte vi nylig landets beste mobilabonnement for studenter. Fjordkraft Mobil Ung er et ekstra billig mobilabonnement for deg som er student, og i tillegg får du dobbel feriedata i april, juli og desember.

For å lykkes med våre vekstambisjoner trenger vi landets beste medarbeidere og hos oss finner du spennende utfordringer enten du har kompetanse i forretningsutvikling, salg, markedsføring, økonomi eller kundeservice. Fjordkraft er tilknyttet det regionale traineeprogrammet «Trainee Vest», og har aktiviteter knyttet til både oppgaveskriving og internship.

Se mer info om dette på fjordkraft.no.

FØLG FJORDKRAFT

FØLG FJORDKRAFT