FAMILIEHELG

UKEN inviterer alle familier! Vi er mange frivillige i UKEN som har jobbet hardt for at festivalen skal kunne feire sitt 40års-jubileum. Faktisk er vi så mange at UKEN som en organisasjon er større enn hele 21 norske kommuner!

Til Familiehelg ønsker vi dermed at foreldre blir enda bedre kjent med hva barna deres har drevet på med den siste tiden, i tillegg til å bli kjent med hverandre. Det gjør vi ved å avholde lukkede arrangementer for familiene, som er skreddersydde for et utvidet familieselskap.

Velkommen alle foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter, og øvrige slektninger til Familiehelg!

Fredag 20. mars – Familiekveld

Fredag 20. mars skal vi vise DIN familie hvordan det er å være student. Gjør mor og far klar for en kveld hvor man virkelig får sett de beste sidene ved studentlivet!

Lørdag 21. mars – Klovner i Kamp

Her blir det fyrverkeri for alle familier!

Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest! Rap-trioen består av Aslak, Thomas og Esben – bedre kjent som Alis, Fingern og Dansken. Bandet ble stiftet i 1994 og fortsetter den dag i dag å produsere hitlåter som «Heimebane» med over 1,2 millioner avspillinger på Spotify. På deres mest aktive rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien årets hiphop for albumet «Bjølsen Hospital», og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta «Nattens Sønner».

Lørdag 21. mars vil aulaen bli fylt opp av Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow. «Valsen», «Glade Dager» og «Ja, vi elsker» er noe du ikke vil gå glipp av live!

Etter konsertslutt åpnes det for Afterparty i kjelleren på NHH, hvor den elektriske stemningen fortsetter i de sene nattetimer. Kjelleren på NHH er Bergens største utested og kan tilby alt fra DJ i Klubben til ni ulike temabarer.

Familiepakken

Lurer dine foreldre på hva UKEN egentlig er? Vil du som student vise familien hva UKEN-livet går ut på? Savner mor og far studentlivet? Da er Familiehelgen virkelig laget for deg og din familie!

Det blir revy, bankett, konsert med Klovner i Kamp, kjellerleker og ikke minst UKEtradisjonen Quantum!

Fredag 20.03

19:00 Mottagelse

19:30 Kjellerleker med Quantum

22:30 Partykonsert i Campus

Lørdag 21.03

18:00 UKErevyen: Zoo (innslipp 17.30)

20:00 Familiebankett med treretters meny

22.30 Klovner i Kamp

Kjellerfest
Både fredag og lørdag åpner det for fest i kjelleren på NHH etter konsertene. Dette er inkludert i billetten. Kjelleren på NHH er et av Bergens største utesteder og vi kan by på alt fra DJ i Klubben til ni ulike temabarer.

Arrangementet har vergeløsning, som betyr at dersom du vil vise lillesøster eller -bror hva du driver med, så kan de også få være med! Krav for verge: ID over 25 år og krav om å være edru før og under arrangementet.