FAMILIEHELG

UKEN inviterer alle familier! Vi er mange frivillige i UKEN som har jobbet hardt for at festivalen skal kunne feire sitt 40års-jubileum. Faktisk er vi så mange at UKEN som en organisasjon er større enn hele 21 norske kommuner!

Til Familiehelg ønsker vi dermed at foreldre blir enda bedre kjent med hva barna deres har drevet på med den siste tiden, i tillegg til å bli kjent med hverandre. Det gjør vi ved å avholde lukkede arrangementer for familiene, som er skreddersydde for et utvidet familieselskap.

Velkommen alle foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter, og øvrige slektninger til Familiehelg!

Fredag 20. mars – TBA

Hvilket sprell er det vi i UKEN tenker å stelle i stand? Det vi vet, er at iallfall at hyggelig blir det! Vent spent og se hva vi annonserer på både Facebook og her på uken.no.

Lørdag 21. mars – Klovner i Kamp

Her blir det fyrverkeri for alle familier!

Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest! Rap-trioen består av Aslak, Thomas og Esben – bedre kjent som Alis, Fingern og Dansken. Bandet ble stiftet i 1994 og fortsetter den dag i dag å produsere hitlåter som «Heimebane» med over 1,2 millioner avspillinger på Spotify. På deres mest aktive rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien årets hiphop for albumet «Bjølsen Hospital», og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta «Nattens Sønner».

Lørdag 21. mars vil aulaen bli fylt opp av Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow. «Valsen», «Glade Dager» og «Ja, vi elsker» er noe du ikke vil gå glipp av live!

Etter konsertslutt åpnes det for Afterparty i kjelleren på NHH, hvor den elektriske stemningen fortsetter i de sene nattetimer. Kjelleren på NHH er Bergens største utested og kan tilby alt fra DJ i Klubben til ni ulike temabarer.

Familiepakken – TBA

Familiepakken kommer til å være en pakke skreddersydd for deg og din familie. Hittil inkluderer den konsert med Klovner i Kamp, Familierevyen: Zoo, FamilieQuantum og ikke minst; en herskapelig Familiemiddag, der alles foreldre får sjansen til å bli enda bedre kjent.

For vi er skapt for å glede!