BRABANK

BRAbank er stolt sponsor av UKEN. BRAbank er tidligere MONOBANK som også var samarbeidspartner for UKEN i både 18 og 16.
Vi er en heldigital bank som brenner for å gi kundene de beste opplevelsene. Vår ambisjon er å redefinere bank for privatpersoner gjennom enkle og brukervennlige tjenester, og gjennom å jobbe målbevisst med innovasjon og utvikling.
BRAbank ble lansert i november 2015, og drives fra Bergen hvor de fleste av våre 60 ansatte holder til. Vi er en gjeng med dyktige og dedikerte ansatte, og har vært et «Great Place to Work» siden oppstart.
Vi tror på å skape gode kundeopplevelser sammen. Vi tror på ærlighet og ansvarlighet, og at de som tror de kan forandre verden, er de som faktisk gjør det. Det er det vi mener med «Trust your goals».
BRAbank er i positiv utvikling og vekst, og lønnsomheten er god. Med digitale låneprosesser, enkle og brukervennlige produkter, har BRAbank tatt en tydelig posisjon i det nordiske markedet for forbruksfinansiering, kort- og betalingsløsninger.
Vi har ekspandert i Norden gjennom etablering i Finland i 2017, og i Sverige i 2019. For innskudd er vi også etablert gjennom Raisin i Tyskland, Spania, Østerrike og Frankrike.
Våre viktigste produkter er lån uten sikkerhet til privatpersoner, høyrentekonto, og kredittkortløsninger som Mono Pay, Monocard og Widerøe-kortet. Vi vil fortsette å utvikle nye tjenester basert på nyutviklet bankteknologi, og vil også kommersialisere bankens ledende løsninger sammen med eksisterende og nye partnere.
Les mer på brabank.no.

FØLG BRABANK

FØLG BRABANK