Kjøp billetter

Åpningshelgbilletten leverer på UKENs grunnløfte: å tilby en konsertopplevelse studenter ikke skulle hatt råd til, til en overkommelig pris. For bare 625,- får du tilgang til en rykende fersk UKErevy og hele TO konserter: KA2 og Golden Hits!

KA2 trenger ingen introduksjon. Bergens nye nasjonalhelter er en gruppe som må oppleves for å tros. Med sine ekstravagante, psykedeliske shows og en helt egen lyd har duoen blitt en folkefavoritt i Norges festivalpublikum. Tross en kort karriere har 20 millioner streams på Spotify sementert en bunnsolid og mannsterk fanbase! Kem faen er KA2? Kjøp Åpningshelgbilletten og finn ut!

Neste dag er det duket for et klassisk UKEkonsept i ny drakt: Golden Hits! Åpningshelgens lørdagskveld blir en feiring av alt studentmassen elsker mest: allsang, dansing og Aulafest! Hvis alt virkelig var bedre før, vol Golden Hits transportere deg dit da det ikke kunne bli bedre! Ingen er bedre eksempler på at alt var bedre før enn kveldens artister, Les Pattays.

Som et sammensurium av tidligere NHHere, UKEstyremedlemmer og revyaktører er Les Pattays alle NHH-aluminaers favorittartist, spesielt da repertoaret deres strekker seg over hele spekteret av top-singler fra 1981 til 1997. Med dem på scenen er disk-jockey og sittende UKErevy-regissør, Peter Syse aka Unge Kontantstrøm. Men verken kvaliteten på gullhittene eller det tilhørende sceneshowet kan diskonteres! UKEN 24 presenterer Golden Hits i en ny drakt, og er stolte over å innlemme Aulaens villeste publikumsopplevelse noen gang i programmet!

Program

Trykk på arrangementene for å lese mer!