Miljødagen: Lunsj og caseløsning med Sprint

På selveste Miljødagen under UKEN, inviterer vi studenter til en kreativ, morsom og lærerik caseløsing-sesjon der du får mulighet til å jobbe i skjæringspunktet mellom bærekraft og forretningsutvikling. Du vil få utfordre deg på reelle problemstillinger for morgendagens konsulentselskaper, i tillegg til at du får svært relevant erfaring fra caseløsing til fremtidige intervjusettinger. Det vil bli servert lunsj og selvfølgelig premie til vinnerlaget!

Påmelding

Tid: NHH
Sted: 12:00

Miljødagen: Middag og foredrag med Equinor

Neste steg for energinasjonen Norge – Hva skal til for å lykkes? Hva må til for å nå målet om å bli klimanøytral innen 2050? Dette er blant spørsmålene som et kruttsterkt panel skal diskutere på Aula-scenen.

Det vil også serveres både sushi og noe godt i glasset!

Påmelding

Tid: NHH
Sted: 17:15

UKErevyen Debut

En debut er ofte forbundet med første gang man står på en scene, eller fremviser et kunstnerisk arbeid for første gang. Som en bok, et album eller en utstilling. Men ordet kan også tolkes i videre forstand. Vi ville gjerne undersøke livets små og store debuter, de øyeblikkene man skal gjøre noe for første gang og se om vi kunne la oss inspirere til å tøyse, tulle og hylle disse øyeblikkene på scenen.

Billetter

Nesten hver dag under hele UKEN!

Hva skjer?

Programblad
Finn billetter

Foreslåtte arrangementer

Aktmaling

16. mars

Billetter

Quantum

16. mars

Billetter

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

17. mars

Billetter

Humorshow

18. mars

Billetter