D.D.E.

D.D.E. skal tilbake på aulascenen til UKEN 22. Bjarne Brøndbo, bar overkropp og ren, fantastisk trønderrock er en kombinasjon som gir sinnsyk stemning! D.D.E. har hatt legendariske besøk til UKEN tidligere under både 12, 16 og 18, som har fylt Aulaen til randen og som ga oss trønderrockernes egen beskrivelse “de kunj tatt VM-gull i allsang”.

I tillegg vil gleden fortsette også etter konsertslutt med en heidundranes etterfest i Kjelleren på NHH! Med DJ i Klubben og ni ulike temabarer blir dette en kveld du aldri vil glemme!

Billetter

Tid: NHH
Sted: 21:45

D.E.D.D.E.

Ka e det det e? Jo, D.E.D.D.E.! Norges ledende trønderrock tributeband er klare til å innta Campus under UKEN. Gjør deg klar til en hitparade uten sidestykke som ender med at du vil værra me’ dæm hjem i natt. Her blir det liv!

Gratis oppmøte

Tid: NHH
Sted: 23:59

UKErevyen Debut

En debut er ofte forbundet med første gang man står på en scene, eller fremviser et kunstnerisk arbeid for første gang. Som en bok, et album eller en utstilling. Men ordet kan også tolkes i videre forstand. Vi ville gjerne undersøke livets små og store debuter, de øyeblikkene man skal gjøre noe for første gang og se om vi kunne la oss inspirere til å tøyse, tulle og hylle disse øyeblikkene på scenen.

Billetter

Nesten hver dag under hele UKEN!

Hva skjer?

Programblad
Finn billetter

Foreslåtte arrangementer

Aktmaling

16. mars

Billetter

Quantum

16. mars

Billetter

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

17. mars

Billetter

Humorshow

18. mars

Billetter