Annonse
Gabler horisontal

UKEPROGRAMMET 2020

billetter

6. mars vil det selvsagt bli fyr og flamme når TIX gjester Aulaen! I 2015 fikk hans kontroversielle russelåter for alvor fotfeste hos det norske folk, og debutalbumet hans lå blant annet 70 uker på VG-Lista. I årene etter har TIX laget en rekke låter som har gått direkte inn i de norske topplistene.
Men ikke har bare russelåtene hans laget stemning på vors landet rundt – megahiten «Shotgun» ble sluppet i 2018, og regjerte i Norge den sommeren. I tillegg har TIX vært med som låtskriver på den enorme verdenshiten «Sweet But Psycho» med den amerikanske superstjernen Ava Max.

Ikke nok med dette, gikk også den personlige «Jeg Vil Ikke Leve» rett inn på #1 på Spotify i Norge. I juni rundet TIX av VG-Lista på Rådhusplassen med et forrykende show. Nå kommer han til UKEN, på selveste Jubileumshelgen!

billetter

Med brenn. er rock´n roll endelig tilbake på menyen! Denne duoen skal sørge for at rock ikke lenger assosieres med “boomers” i skinnjakke, men mer som en infernalsk pastellkledd Raga Rockers med akkurat passe bråkete lyd og perfekt bråkestemme.

I 2019 var de nominert til Årets livepris i P3 Gull, de har tidligere spilt på store scener som Øyafestival og Roskilde, og nå vender de snuten mot Bergen, Kvarteret og UKEN med sin lekne rockestil, moshpits og fantastiske sceneshow! Gjør deg klar for “tøff indiepop rett i fleisen” som de selv kaller det.

billetter

Fredagen feirer vi to gode bergensvenner – Sushi og Kobe! For å beskrive opplevelsen av deres konserter har vi like så godt tatt oss friheten til å sitere diverse medier:

«Sushi x Kobe skaper Øyas hittil herligste kaos», skrev NRK P3 etter duoens massive konsert på Øyafestivalen og trillet en knallsterk femmer.

I 2019 tok Sushi x Kobe sitt kritikerroste album «Døden lever lengst» med ut på veien, og regjerte med fullstappede klubb- og festivalscener i både Norge og Danmark, deriblant Øyafestivalen, Roskilde, Bergenfest og Kadetten.

«Sushi x Kobe lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag» – Bergens Tidende, 6/6

«En kompromissløs finger til resten av rap-Norge» – Dagbladet, 5/6

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. En konsert med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Nå kommer de og skal bringe knallhard stemning til UKEN og Forum Scene 13. mars!

billetter

Her blir det fyrverkeri for alle familier!

Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest! Rap-trioen består av Aslak, Thomas og Esben – bedre kjent som Alis, Fingern og Dansken. Bandet ble stiftet i 1994 og fortsetter den dag i dag å produsere hitlåter som «Heimebane» med over 1,2 millioner avspillinger på Spotify. På deres mest aktive rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien årets hiphop for albumet «Bjølsen Hospital», og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta «Nattens Sønner».

Lørdag 21. mars vil aulaen bli fylt opp av Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow. «Valsen», «Glade Dager» og «Ja, vi elsker» er noe du ikke vil gå glipp av live!

Etter konsertslutt åpnes det for Afterparty i kjelleren på NHH, hvor den elektriske stemningen fortsetter i de sene nattetimer. Kjelleren på NHH er Bergens største utested og kan tilby alt fra DJ i Klubben til ni ulike temabarer.

JUBILEUMSHELG

Les mer
KJØP BILLETTER

8. mars – Barnedag

Les mer
Billetter

9. mars -Swingkurs på Kvarteret

Les mer
Billetter

9. mars – Maskeradeball på Ole Bull Scene

Les mer
Billetter

11. mars – Wrestlingshow

Les mer
Billetter

11. mars – brenn. på Kvarteret

Les mer
Billetter

12. mars – Ølseminar

Les mer
Billetter

VENNEHELG

Les mer
KJØP BILLETTER

16. mars – Grønn dag på Kvarteret

Les mer
Billetter

16. mars – Eldredag m/revy og middag

Les mer
Billetter

17. mars – Maling og moro med Aune Sand

Les mer
Billetter

18. mars – Livepod med Jan Thomas og Einar Tørnquist på Forum Scene

Les mer
Billetter

19. mars – Sensation White

Les mer
Billetter

FAMILIEHELG

Les mer

SE HELE UKEPROGRAMMET HER