Ølseminar

Hva kan du egentlig om øl? Hvorfor er noen gode, andre ikke fullt så gode, og hvorfor leverer alltid Hansa de beste produktene? Det er blant de store spørsmålene i livet, og UKEN 22 forsøker å sørge for at dere kan få dem besvart! At ølseminar har blitt fast inventar under UKEN er absolutt ingen tilfeldighet, da det hver eneste gang blir en kjempesuksess!

Billetter

Tid: 16:30
Sted: NHH

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

Med Trang Fødsel, Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion i Aulaen kan vi love en fantastisk konsertopplevelse! Trang Fødsel har i over 20 år levert slagere som stemmer opp til festfylte kvelder. Oral Bee og Pimp Lotion vil SAMME kveld gi dere kremen av norsk vestkystrap!

Billetter

Tid: 21:00
Sted: NHH

UKErevyen Debut

En debut er ofte forbundet med første gang man står på en scene, eller fremviser et kunstnerisk arbeid for første gang. Som en bok, et album eller en utstilling. Men ordet kan også tolkes i videre forstand. Vi ville gjerne undersøke livets små og store debuter, de øyeblikkene man skal gjøre noe for første gang og se om vi kunne la oss inspirere til å tøyse, tulle og hylle disse øyeblikkene på scenen.

Billetter

Nesten hver dag under hele UKEN!

Hva skjer?

Programblad
Finn billetter

Foreslåtte arrangementer

Aktmaling

16. mars

Billetter

Quantum

16. mars

Billetter

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

17. mars

Billetter

Humorshow

18. mars

Billetter