Karrieresnakk med PwC

Onsdag 16. mars braker det løs når PwC drar i gang karriereshow på Lille Ole Bull! Her blir det fete premier, gameshow, gjester på scenen, og masse inspirasjon til din fremitidige karriere! Det vil også bli servert mat og drikke.

Påmelding

Tid: 16:000
Sted: Lille Ole Bull

Aktmaling

Som en hyllest til billedkunsten arrangeres det nemlig Aktmaling den 16.mars! Selv om du ikke er interessert i maling er du kanskje interessert i personer i “birthday suit”? Da er dette fortsatt et perfekt arrangement for deg! Dette får du ikke muligheten til å oppleve hver dag, så grip den mens du kan!

Billetter

Tid: 19:00
Sted: NHH

UKEQuantum

Komplett med det beste baren har å by på av kjeks, herlige oster og de rundeste av rødviner. Her er det bare å få på seg en skrivehatt, ta fram det skarpeste av penner og forberede de vakreste limericks om vennegjengen eller andre bekjente!

Billetter

Tid: 20:00
Sted: NHH

UKErevyen Debut

En debut er ofte forbundet med første gang man står på en scene, eller fremviser et kunstnerisk arbeid for første gang. Som en bok, et album eller en utstilling. Men ordet kan også tolkes i videre forstand. Vi ville gjerne undersøke livets små og store debuter, de øyeblikkene man skal gjøre noe for første gang og se om vi kunne la oss inspirere til å tøyse, tulle og hylle disse øyeblikkene på scenen.

Billetter

Nesten hver dag under hele UKEN!

Hva skjer?

Programblad
Finn billetter

Foreslåtte arrangementer

Aktmaling

16. mars

Billetter

Quantum

16. mars

Billetter

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

17. mars

Billetter

Humorshow

18. mars

Billetter