St. Orvils

Tradisjonen tro blir det St. Orvil’s også under UKEN 22! Nå er det bare å begynne å finterpe på tårnbyggeegenskapene, få fatt på en grønn hatt og pugge Orvil’s vise for dette blir hett!

utsolgt

Tid:15:00
Sted: Grieghallen

Etterfest St. Orvil’s Day m/ Silent Disco

Tross en herlig dag i Dovregubbens Hall er ikke festen helt over der! Etterfesten fortsetter i Kjeller’n på NHH hvor det i tillegg vil arrangeres Silent Disco! Ikke la kvelden slutte for tidlig og sikre deg en etterfestbillett!

utsolgt

Tid: 23:00
Sted: NHH

D.E.D.D.E

Ka e det det e? Jo, D.E.D.D.E.! Norges ledende trønderrock tributeband er klare til å innta Campus under UKEN. Gjør deg klar til en hitparade uten sidestykke som ender med at du vil værra me’ dæm hjem i natt. Her blir det liv!

Gratis Oppmøte

Tid: 24:00
Sted: NHH

UKErevyen Debut

En debut er ofte forbundet med første gang man står på en scene, eller fremviser et kunstnerisk arbeid for første gang. Som en bok, et album eller en utstilling. Men ordet kan også tolkes i videre forstand. Vi ville gjerne undersøke livets små og store debuter, de øyeblikkene man skal gjøre noe for første gang og se om vi kunne la oss inspirere til å tøyse, tulle og hylle disse øyeblikkene på scenen.

Billetter

Nesten hver dag under hele UKEN!

Hva skjer?

Programblad
Finn billetter

Foreslåtte arrangementer

Aktmaling

16. mars

Billetter

Quantum

16. mars

Billetter

Trang Fødsel + Oral Bee & Mr. Pimp Lotion

17. mars

Billetter

Humorshow

18. mars

Billetter