VENNEHELG

vennehelg


 

Vennehelgens store artister er sluppet og lørdagens grønne spørsmålstegn er nå erstattet med 4 spennende besøk til Koengen. Programmet for Vennehelgen er dermed klart og billettsalget er i gang for både Festivaldagen og for hele Vennehelgen. Inviter de du ikke har sett på lenge og bruk det som en mulighet til å samle nye og gamle venner. Det blir en tre dagers langhelg, der du ikke trenger å ha kontroll på mer enn deg selv, billetten din og gjerne vennene dine.

Innholdet under de ulike arrangementene er fortsatt under planlegging, og mer informasjon kommer så fort det er satt. Husk å følge med – for deg med Vennehelgpakken kan det plutselig dukke opp noen hyggelige fordeler og rabatter du bør få med deg.

Opplegget er som følger:

TORSDAG. Bruk dagen på å feire St. Orvils, den tradisjonsrike ølfestivalen til hedring av UKENs stolte, grønne maskot. Med inspirasjon fra Irland og et helt UKE- telt til disposisjon, har St. Orvils år etter år blitt tømt for billetter. Så la oss være grønne og skjønne sammen, gjerne med store myke hatter på hodet.

FREDAG. Få med alle venner bort fra resten av Bergen, ut til NHH og ned de mørke trappene til Kjelleren med det rare i. Her starter dere kvelden med vin og vors under dekknavnet Quantum, og fortsette med en Kjeller-fest som aldri tar slutt. Et sted midt imellom dukker kveldens høydepunkt opp på scenen i Aulaen. Tidligere gjester kan vitne om Jens Pikenes, Sandra Lyng Haugen og hele Aulaen i allsang. Det er UKENs sceneshow og burde erfares. Men husk at dagen etter fredag er lørdag, så ikke la kvelden slite deg helt ut.

LØRDAG. Start dagen med UKE-revyen før dere tar turen ut til Koengen. Her kan du la ettermiddagen forsvinne inn i UKE-teltet, og bli der helt til det er for mørkt til å se at det fortsatt bare er mars og slett ikke festivalsommer. Hvis du enda ikke er lei av alkohol, allsang eller vennene dine, er det et nach i Kjelleren som gjerne vil ha deg på besøk. Etter det er det lov å være sliten. Så dra hjem og bruk søndagen i sofaen sammen med vennene som snart skal tilbake der de kom fra. Eller kom dere opp på en fjelltopp med fin utsikt – bare sånn at gjestene har sett litt mer av Bergen by enn absolutt ingenting.

Du finner alt av billetter HER.

Tekst: Vilde Nadheim