THE BOX

Aldri før har Aualen på NHH opplevd noe lignende.

Dette stod det i beskrivelsen til showet på TicketCo. Publikums forventinger var skyhøye, og heldigvis innfridde The Box alt de lovet og mer til. Det manglet verken skrik eller jubel da de inntok Aulascenen.

25459458270_5deb5fb5b9_o


Tekst: Emmad Zangani             Bilde: UKENfoto


Bar rumpe og selvskading

Showet inneholdt alt fra selvskading og pisking til lettkledde burlesque dansere. Mens Aulaen var relativt stille under dansenummerne, var volumet svært høyt under akten med selvskadingen.

-Dette er det sykeste jeg har sett noen sinne, brølte en ivrig fUKENsjonær da den blodige mannen på scenen stakk nålen gjennom halsen.

Akten var til for å sjokkere publikum, og det gjorde den. De fleste i salen snudde seg minst én gang i løpet av fremføringen, og de som ikke gjorde det skar de villeste grimaser.

-Det var utrolig underholdene, men jeg klarte rett og slett ikke å se på. Det var utrolig ekkelt! Heldigvis hadde jeg typen min ved siden av meg, sier en publikummer etter showet.

Mannen på scenen forteller at han har hatt en fascinasjon for skarpe gjenstander siden barndommen. Nå lever han blant annet av å ligge på spikermatter, løfte ting med haka og stikke nåler gjennom huden.

Noe for begge kjønn

Etter de lettkledde brulesque danserne hadde gått av scenen var det jentenes tur å juble. Inn kom en veltrent kjekkas i noe som liknet et politiuniform. Han nøyde seg ikke med kun å stå på scenen, og trasket ned til publikum for å hente en uskyldig jente. Hun fikk bind for øyenene og ble dasket av batongen hans foran en fullstappet aula.

-Jeg og venninnene mine likte spesielt godt den mannlige danseren. Han hadde god kontakt med publikum, også var han veldig kjekk da, sier hun mens hun flirer og ser på vennegjengen.25734108546_40c6f6ee92_o