STORIMPONERTE

24868963083_4282c48060_o


Tekst: Emmad Zangani                  Bilder: UKENfoto


Det er lett å bli skeptisk når du hører at en artist både skal synge og spille trommer samtidig. På tirsdag storimponerte imidlertid Anderson .Paak på begge fronter.

Det er vanskelig å sette fingeren på stemningen under tirsdagens konsert. På scenen har du en utrolig energisk artist som gir intet mindre enn 100 prosent. Energien og karismaen smitter over på publikum og  de blir stående å groove til de fantastiske rytmene.

I ett med publikum

.Paak er utrolig dyktig til å få med publikum, og det merkes. Mesteparten av tiden svaiet alle hendene i være og lot kroppen føle musikken. Dette gjaldt alle, på tvers av promillenivå. En så rolig konsert kan fort bli ensidig, men det ble absolutt ikke et problem for .Paak. Ved å veksle mellom å stå foran publikum og å spille trommer skaper han en dynamikk det er vanskelig å oppnå. Det hjelper også på at han er særdeles dyktig til å spille trommer, og klarer å imponere selv de største taktfanatikerne.

Ingen blest

Noe som dessverre manglet under konserten var en blåserekke. I flere av sangene til .Paak kan man høre velplasserte blås fra en rekke dyktige blåsere. Dette hadde gjort en allerede fantastisk konsert enda bedre. Det er dog ingenting å si på bandet til .Paak. En stilful kombinasjon av DJ-bord og mer tradisjonelle instrumenter som bass og gitar er slående. Bandet får også skvist inn noen herlige soloer.

Til tross for den store Aulaen greier .Paak å gjøre hele seansen særdeles intim. Tilskuerne braste ut i jubel da .Paak proklamerte at han hadde vært på mange konserter, men at dette var én av de beste. Det er vanskelig å vite hvorvidt dette er sant eller ikke, men en ting er sikkert: det føltes utrolig sant ut der og da.

25200138130_36341c6076_o

.Paak var tett på et ivrig publikum. 

25469555716_196e7766c6_oVanskelig å ikke la seg fenge av dette.