Hovedsamarbeidspartnere

Image

PwC er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere, og leverer tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift. PwC har ca. 223 000 ansatte globalt og driver virksomhet i over 157 land. I Norge er vi 1700 ansatte fordelt på 27 kontorer.

PwC og UKEN har hatt et tett og gjensidig samarbeid siden 1996. Gjennom god kursing, faglig kompetanse og økonomiske bidrag har PwC vært med på å løfte UKEN til den kulturfestivalen den er i dag. Både PwC og UKEN setter pris på dette samarbeidet, og vi gleder oss til UKEN 18 går av stabelen i mars.

Les mer på https://pwc.no/

MONOBANK er stolt sponsor av UKEN18. Vi er en nisjebank i Bergen som tilbyr personlån og høyrentekonto. Vårt mål er å være ledende på fintech og vi brenner for å skape de beste løsningene. Vi er totalt 30 ansatte med god erfaring fra bank og finansbransjen.

MONOBANK og UKEN sitt samarbeid startet i 2016 og UKEN18 er veldig glade for å igjen ha MONOBANK med som hovedsamarbeidspartner. Dette samarbeidet vil bidra til å fortsette å heve festivalen til stadig nye høyder, både ved å gi økt kompetanse og økonomiske bidrag. Vi ser frem til tre spennende uker i mars!

Les mer på https://monobank.no/

Image

Pangea er en corporate finance- og transaksjonsrådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet, med kontor i Oslo og Stockholm. Grundige analyser og sterk gjennomføringskraft har gjort Pangea til en betydelig aktør i markedet for næringseiendom. Selskapet initierer og gjennomfører mange spennende prosjekter og transaksjoner. Flere av Pangeas ansatte startet med praktisk erfaring fra UKEstyret. Nå vil Pangea at studenter på NHH skal bli bedre kjent med dem og deres muligheter, både for internship og en karriere etter studiene.

Les mer på https://pangeapartners.no/

Samarbeidspartnere

OBOS er Nordens største boligorganisasjon, eid av sine 420.000 medlemmer. OBOS markerer seg nå også som en av de mest betydelige boligbyggerne i bergensregionen, med svært mange boligprosjekter under bygging. OBOS-medlemmer nyter godt av mange fordeler. En av de viktigste er forkjøpsretten til nye og brukte boliger i Bergen, Oslo og mange andre byer. Medlemmer får også gode tilbud gjennom OBOS-banken, i tillegg til kultur- og boligrelaterte tilbud. OBOS er en stolt sponsor på flere arenaer innen kultur, idrett og humanitært arbeid. 

GK er Nordens største kommunikasjonsbyrå. Vi hjelper kunder med å bli kjent, likt og til å få viljen sin. Det krever samfunnsforståelse, strategisk teft og kreativitet. Flere av GKs ansatte trente opp disse egenskapene da de selv arrangerte UKEN.
GK knekker kommunikasjonsnøtter i Oslo, Bergen, Stockholm og København. Kontakt oss hvis du har spørsmål om våre internship. Vi sees i mars!

Image

Kreds Studio er et digitalt kommunikasjonsbyrå som skaper gode brukeropplevelser på mobil og web. Kreds har utviklet denne appen for UKEN, som skal gjøre det enklere for deg som festivaldeltaker å finne den informasjonen du trenger.

Kreds har lang erfaring med utvikling av apper for festivaler, men gjør også andre prosjekter. Les mer på https://kreds.no/