UKEN er Vestlandets nest største kulturfestival, og arrangeres hvert partallsår av hovedsaklig av studenter på Norges Handelshøyskole. 17 dager til ende vil bli fylt med alt fra revy, konserter, aulashow, verdensrekordforsøk, vennehelg og mye mer. Selv om UKEN primært arrangeres av NHH-studenter er UKEN en festival for hele Bergen, Norge og verden for øvrig, hvor man kan finne noe for en hver smak.

Sentralt under hele festivalen står UKErevyen, som har vunnet NM i studentrevy flere ganger. UKENs revytradisjon har røtter helt tilbake til 1947, og mange kjente artister som Jo Nesbø og Raske Menn startet sin scenekarriere her. Konserter er også en stor del av UKEN, og artister som har gjestet Aulaen og UKEteltet er blant annet Travis, Turboneger, Belle & Sebastian, The Cardigans, Jason Mraz, 50 Cent, The White Stripes, Kygo, Klingande, Backstreet Boys, Kaizers Orchestra, Veronica Maggio og Tiesto.

Selv om konserter og revy er det flest kanskje forbinder med UKEN, er UKEN så mye mer. Barne- og Eldredager, Verdensrekordforsøk, Bergensaksjon, Aulashow, stand-up, kurs, næringslivsdager – og mye mer. 3 uker med opplevelser for store og små gjør UKEN til et kulturarrangement du ikke burde gå glipp av.

UKEN16 hadde en omsetning på i overkant av 13 millioner og besøkstall på nærmere 30 000. Vi gleder oss til å ønske velkommen til UKEN 18 mellom 1. Mars og 18. Mars 2018

UKEN er skapt for å glede!