MØ i OBOS-teltet trumfer Spotify

Webmaster Events

I 2015 sto hun for verdens mest streamede låt på Spotify. 10. mars 2018 skal hun løfte Bergenhus festning til den musikalske verdenstoppen.

Slik sikrer du deg billetter

Festivalopptredene stopper ikke for verdens favoritt-danske, når MØ i neste omgang for første gang ankommer Bergen. Dansken har vært headliner for verdenskjente festivaler som Roskilde og Lollapalooza. Da er det ikke til å legge skjul på at OBOS-teltet skal nå verdenstoppen sammen med henne.  Så finn fram festivalfølelsen og gjør klar armen for nye festivalbånd!

Mø er kjent fra det som ble verdens mest streamede sang: Lean OnLytt til artistene UKEN har avslørt så langt

Hennes tidligere samarbeid har omfattet store navn som Justin Bieber og ikke minst Major Lazer.  Med dem lagde hun låten «Lean On», som tronet listen over verdens mest streamede låt i to år med over to milliarder avspillinger på youtube i skrivende stund.I likhet med henne, kan du denne våren lene deg sammen med vennene dine og vitne hennes gledelige show live på Koengen. MØ spiller nemlig under UKEN 18s Vennehelg, som er spesielt egnet for festglade vennegjenger som vil få i seg festivalfølelsen før sesongen starter.

MØ leverer alltid et forrykende show samtidig som hun har nær kontakt med publikum. Foto: Nora Lorek, Rockfoto

Les også: Fantastiske anmeldelser

Låtene «Don’t Leave» og «Final Song» skal sammen med et storstilt repertoar som også inkluderer MØs ferske EP When I Was Young sørge for at det er noe for alle. Harmonisert indie i møte med bangers er sømløst ment for å glede ethvert øre. Dette har til og med Avicii satt pris på da han lanserte sangen «Dear Boy» i albumet True med hennes vokaler.

Så hva er det egentlig å vente på? Kontakt dine venner og dra til Bergenhus 10. mars, for da er det duket for festglede og gode vibber. Sammen med MØ skal UKEN stadfeste at vi er skapt for å glede!

Kjøp billetter her

Slik så det ut da MØ avsluttet Roskilde i 2016. Foto: MØ