JUSTAD AVSLUTTET UKEN 16

25130656244_2838ef6d1f_o


Tekst: Sara Helene Rønningstad          Bilde: UKENfoto


Sondre Justad skinte på scenen i Aulaen forrige lørdag under UKENs siste konsert. Hundrevis hadde møtt opp for å høre den populære nordlendingen, og blant publikum var det særlig mange begeistrede jenter som hadde latt seg sjarmere av popartisten. Etter at konserten ble sparket i gang med sangen Lovte dæ, utbrøt Justad at det var jævlig deilig å være her i Bergen. Engasjementet hans smittet raskt over på publikum, og straks hadde han hele salen med seg på et rungende og alt som va bra e nu tilbake.

Hele Norges wonderboy

Siden han slapp sin første singel sommeren 2014, har Justad rukket å få tre Spellemannspris nominasjoner, og han har blitt kalt popens nye wonderboy.  På lørdag ble det bevist at han er en artist som fortjener å bli lagt merke til. Sondre Justad mestret godt både energinivået på Det e over, og den romantiske, dempede stemningen på coverlåten Bli hos mæ. I tillegg gav han publikum spennende smakebiter på sin nyeste musikk, som kommer ut neste år.

Bra trøkk

Den dedikerte artisten tok seg god tid etter konserten til å snakke med fans og skrive underskrifter. Før festen fortsatte i kjelleren, rakk han å kommentere hva han syntes om kvelden.

– Det var utruleg bra trøkk i dag. Det så ut som at publikum var med i musikken og at det blei en opplevelse vi kunne ha sammen. På et tidspunkt så heiv æ mæ ut og crowdsurfa. Det var kjempegøy, æ kunne bare flyt med, så det var dem go’ på her i Bergen.

Lurt med avbrekk i studiene

Sondre var imponert over opplegget rundt UKEN.

-Æ har fulgt litt med, og det har vært et kjempebra program. Æ trur det kan være bra å få et sånt avbrekk på våren fra studeringa, og bli inspirert til å fortsette med det man driv med.

På spørsmål om han kommer tilbake til Bergen snart, stiller Sondre seg litt mer tvilende.

-Nå har vi spella før 1500 menneska på 3-4 mnd i Bergen. Det trudd æ ikke var mulig. Så nå gir vi nok Bergen en pause, og så kommer vi tilbake snart.