Hva er UKEN

Hva er UKEN

 

UKEN er Vestlandets nest største kulturfestival, og arrangeres hvert partallsår av studentene på Norges Handelshøyskole. 17 dager til ende vil bli fylt med alt fra revy, konserter, aulashow, verdensrekordforsøk, vennehelg og mye mer. Selv om UKEN primært arrangeres av NHH-studenter er UKEN en festival for hele Bergen, Norge og verden for øvrig, hvor man kan finne noe for en hver smak. UKEN 14 arrangeres fra 6. til 23. mars 2014.

Sentralt under hele festivalen står UKErevyen, som har vunnet NM i studentrevy flere ganger. UKENs revytradisjon har røtter helt tilbake til 1947, og mange kjente artister som Jo Nesbø og Raske Menn startet sin scenekarriere her. Konserter er også en stor del av UKEN, og artister som har gjestet Aulaen er blant annet 50 Cent, The White Stripes, Klovner i Kamp og The Cardigans. I UKEN 12 ble det også satt opp et telt på Koengen, der det blant annet var konsert med DJ Tiesto.

Selv om konserter og revy er det flest kanskje forbinder med UKEN, er UKEN så mye mer. Barne- og Eldredager, Verdensrekordforsøk, Bergensaksjon, Aulashow, stand-up, kurs, næringslivsdager – og mye mer. 3 uker med opplevelser for store og små gjør UKEN til et kulturarrangement du ikke burde gå glipp av.