FEST MED D.D.E.

xxx


Billetter: HER          Bilde: Pressebilde


D.D.E. er tilbake. Sist gang kokte det, skal vi tro bookingsjef for UKEN 12. Det skal det gjøre denne gangen også. Lørdag 27. februar blir det igjen Trønderfest i Bergen. UKEsjef Mette Hole er mer enn fornøyd:

Kombinasjonen av allsang, øl og fullstappet Aula – kan det bli bedre!? Jeg gleder meg helt sinnsykt. Dette blir uten tvil en magisk kveld!

Det er nok flere enige i. Siden starten i 1992 har de seks guttene fra Namsos vunnet til seg mesteparten av Norges hjerter – og en Spellemannspris. UKEN 16 blir tredje gang den populære trønderrocken inntar scenen i Sandviken. Både under UKEN 08 og UKEN 12 lagde de et uforglemmelig show.

– Vi måtte bare booke de til UKEN igjen – det er ingen som kan lage bedre fest i Aulaen enn D.D.E, sier Hole.

Med en vokalist i bar overkropp og en scene de vet å eie, har D.D.E. etablert seg som et av landets beste liveband. I over 20 år har de fått Norge til å synge sammen på diverse varianter av trønderdialekt. Og de har gjort det ganske greit å synge om egen rumpe.

– Taket i Aulaen kommer til å løftes i det alle synger med til ”E6”, ”Rompa mi” og ja – alt! Jeg skal helt klart stå foran og synge av full hals, smiler Hole.

I disse dager reiser bandet rundt i landet og spiller julen inn til utsolgte konserter. Vi lader opp og gleder oss til julen er forbi og guttene tar med seg slagerne sine til oss i Bergen. Det blir svett, trangt og trønderrock for full hals.