DDE og ST Orvil’s på Åpningshelg (siv.øk-helg) – UTSOLGT

Webmaster Program - pakker

Billettyper:
UTSOLGT
Åpningspakken (D.D.E m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH, St. Orvil’s Day m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH): kr 605,- eks. avgift

UTSOLGT
Siv.øk-pakken (Mottakelse, Quantum, Middag, D.D.E m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH, UKErevyen, St. Orvil’s Day m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH): kr 1595,- eks. avgift

UTSOLGT
D.D.E m/ Offisielt afterparty i Kjelleren på NHH: kr 365,- eks avgift

UKEN 18 er stolte av å presentere en helt ny åpningshelg! For første gang er OBOS-teltet inkludert i helgen.

2. - 4. mars inviterer UKEN deg til Åpningshelgen! Åpningspakken er for deg som ønsker to dager stappfulle av moro, mens siv.øk-pakken er for tidligere NHH-studenter som kommer tilbake for å gjenoppleve den fantastiske studietiden!

Etter suksessen under UKEN 16 var det ingen tvil om hvilken artist vi ville ha i Aulaen fredag i åpningshelgen: D.D.E! Vi garanterer at Aulaen kommer til å koke når D.D.E. leverer hit-bonanzaen sin: «E6», «Vi e konga», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no» og «Rai-Rai». Blir det ikke allsang 2. mars, så blir det aldri det!

Lørdag 3. mars skal gjester under åpningshelgen for første gang få oppleve UKEgleden som skapes i OBOS-teltet på Bergenhus festning! Vi ønsker deg hjertelig velkommen til ølfestivalen St. Orvil’s Day. Det blir også et kokende Afterparty i Kjelleren på NHH.

For de som kjøper siv.øk-pakken vil man selvfølgelig bli tatt imot på fredag med en verdig mottakelse. Deretter blir det anledning for å skrive halveis-uttafor-limericks på Quantum, svette i Klubben og skravle om «hvordan alt var bedre før» over en tre-retters middag. Lørdag vil starte med en egen oppsetning av UKErevyen før det bærer avgårde til OBOS-teltet. Med andre ord vil du gjenoppleve alt det du elsket ved å være NHH-student!

La gamle minner vekkes til live og nye skapes. Få med deg studievennene dine og gjenopplev UKEN på sitt beste!