Compton-besøk under UKEN 18

Gina Møller Events

Foto: Knock Out Productions

Siste turné og siste album for en hel karriere. The Game lover «pain, love, sacrifice and dedication» når han sammen med UKEN skal takke for seg.

Vi er helt i ekstase etter nyhetene om et storfint besøk av The Game UNDER UKEN 18. Det er rapperens aller siste turné og han kommer ikke tomhendt til USF Verftet 5. mars. The Game har med seg sitt niende og siste album Westside Story, i tillegg til fullt band og mange andre gode og gamle hits som garantert vil styrke den gode UKE-stemningen. Man kan ikke la være å synge med når «Hate It or Love It» og «How We Do» kommer på anlegget.

Holder det ekte: Det skal ikke være tvil om at The Game stiller med stemninsfylte vibber når han besøker Bergen 5. mars. Foto: Drai’s club

UKEN sprer seg mer og mer rundt i Bergen for hvert år og det er ingen tvil om at en konsert på USF Verftet er noe som kommer til å gi mersmak. Konserten blir en stor bonus ved siden av det ellers mangfoldige eventyret UKEN byr på.

Sjekk ut UKEN 18s program her!

Jayceson Terett Taylor, bedre kjent som rapperen The Game har festet seg i musikkminnet til mange av dagens studenter med rap helt fra tidlig 2000-tallet. Han gjorde gjennombrudd i 2005 og helt siden da har hit etter hit fra USAs vestkyst strømmet til Norge. Nå er det på tide at vestkyst møter vestkyst! Rapperen har hele åtte album hvor han også har hatt eksklusive samarbeid med artister som Kendrick Lamar, Drake, Snoop Dogg, Ice Cube, Nas, Lil Wayne og Ty Dolla $ign. The Game kan stolt se tilbake på plasseringer på toppen av Billboard-lista og flere nominasjoner til Grammypriser.

Album fylt av suksess: Albumet LAX førte The Game opp i skyende da Slipknot sitt plateselskap måtte finsøke om det faktisk hadde slått deres album ned fra Billboards top 100. Foto: Geffen Records.

Når The Game kommer til Bergen har han gitt ut sitt niende album som også skal være hans siste. Albumet har vært i produksjon over lengre tid og rapperen holder ingenting tilbake. Selv lover han at albumet kommer til å by på «pain, love, sacrifice & dedication». Dette kommer sterkt til uttrykk under konserten hvor han skal bruke fullt band og levere låt etter låt.

Visste du at UKENs headliner sang på verdens mest streamede låt? Les mer her

Det er ingen tvil om at dette blir bra. Er du fan og klar for å vekke gamle minner med «My Life», «Red Nation» og «Dreams»? Eller er du bare generelt glad i god stemning, musikk og nye minner? UKEN 18 lover alt dette!

Så ikke spill bort muligheten, og følg dine «Dreams» med en konsertopplevelse uten like.

Kjøp billetter her!