BERGEN I JAKTMODUS

Det er ikke ofte du ser folk spurtende over Fisketorget, klatrende opp i lyktestolper eller gravende i jorden – midt i Bergen sentrum. Det er også litt uvanlig med studenter som ivrig leter gjennom søppelkasser. Men så er det heller ikke hver lørdag du kan finne et fallskjermhopp gjemt bak et tre, eller en eksklusiv jakke inni en brusautomat. Lørdagens UKEjakt ble en vellykket forlengelse av tradisjonen, og solen strålte for Bergen. Noen heldige vinnere jaktet frem de flotte premiene, resten fikk en hyggelig og aktiv start på helgen. Sånt blir det smil av, og lederen for UKEjakten, Christine Øvstedal, var minst like glad som skattejegerne.

– Jeg er imponert over innsatsen til folk. De spurter av gårde og er veldig engasjerte. Stemningen er på topp, og vi har vært superheldige med været!

 

5 PÅ JAKT

PIA OG HILDE

UiB


Taktikk i UKEjakten? Vi har egentlig ingen taktikk. Burde kanskje hatt det, folk løper jo og sånt.

UKEN for dere? Utrolig bra, og veldig gøy at SV fikk være med i år!

Planer for UKEN? Hele Vennehelgen, Axwell Λ Ingrosso konserten og Fay Wildhagen på Kvarteret. Og sikkert flere av festene også.

 

IMG_0203HERMAN OG HENRIK

BI og Høyskolen


Taktikk i UKEjakten? Godt syn og jaktinstinkt! Vi har databriller.

UKEN for dere? Var på Klovner i Kamp under UKEN 14, men ellers er det ganske nytt for oss. Synes det virker som et kjempefint arrangement!

Planer for UKEN? Skal på hele Festivaldagen, og gleder oss mest til Arif! Også må vi jo på Anderson .Paak og St. Orvil’s Day.

 

MARLEN

BI


Taktikk i UKEjakten? Jeg venter på det siste hintet, og så beiner jeg mot skatten!

UKEN for deg? Samhold og ekte Bergensglede! Det er jo viktig med tradisjoner.

Planer for UKEN? Jeg skal på Karpe Diem, Axwell Λ Ingrosso, St. Orvil’s, The BOX og Full Moon Party. Og så skal jeg se revyen selvfølgelig!

 

 

IMG_0200

FAR OG DATTER


Taktikk i UKEjakten? Der ligger vi nok litt dårlig an. Men kanskje vi stiller med mer kunnskap om byen enn andre.

UKEN for dere? Den er fantastisk. Det skjer så mye! Jeg var på noen konserter under UKEN langt tilbake i tid, Dum Dum Boys på NHH, blant annet. Jeg tror alle som bor i Bergen har hørt om UKEN.

Planer for UKEN? Vi må sette oss litt mer inn i alt som skjer, men synes Barnedagen høres morsomt ut!

 

RASKE JENTER

UiB


Taktikk i UKEjakten? Løpe raskest! Og brainstorming, med hint til gjemmestedene på mobilen. Vi vil vinne premiene og trene litt samtidig.

UKEN for dere? Festlig er ordet! Var med i UKEN i 2014, og synes det er et utrolig morsomt og sosialt arrangement.

Planer for UKEN? Gleder oss masse til St. Orvil’s Day, og Karpe-konserten selvfølgelig. Festivaldagen er jo nytt og spennende, så tror det kan bli veldig gøy.

 

Bilder: Jacob Mørch, UKENfoto