HEADLINER: AXWELL Λ INGROSSO

pressefoto3

Bilde: Pressebilde

Vestlandets største studentfestival headlines av den svenske stjerneduoen Axwell Λ Ingrosso. De to artistene som tidligere var en del av den verdenskjente gruppen Swedish House Mafia har selv inntatt topplistene.


 

Den 10. mars 2016 kommer stjerneduoen og spiller i Bergen for aller første gang. I 2015 headlinet guttene blant annet den ikoniske festivalen Coachella i California og Tomorrowland i Belgia, verdens største EDM-festial. Sist Axwell Λ Ingrosso spilte i Norge var til toppkarakter under Findings Festivalen i Oslo.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått Axwell Λ Ingrosso til UKEN. De er legender som har vært med på å definere elektronisk dansemusikk, sier UKE-sjef Mette Hole.

Med monsterhiten «Sun Is Shining» og det som er blitt beskrevet som «et av verdens råeste stadio-show», skal de skape magisk stemning i UKE-teltet på Koengen. Med hits både fra tiden i Swedish House Mafia, egen solokarriere og nå som Axwell Λ Ingrosso, mangler det ikke på rytmer å danse til. Og ikke minst er det ekstra hyggelig å hoppe i takt med sangene til en duo som har gitt alt av overskudd fra sin siste singel til UNICEFs program for barn på flukt. 

Billettsalget starter 04. desember kl. 14.00