ALT VAR BEDRE FØR?

untitled-9324


Hva: Eldredagen          Bilder: UKENfoto


UKEN er til for alle, og den er til for å glede alle. Da var det ekstra hyggelig at en god gjeng med Bergens eldre kom hele veien ut til NHH for å delta på Eldredagen mandag 7. mars. Så får det heller være at talen som ble holdt under middagen konkluderte med at alt var så mye bedre før. For det meste var absolutt veldig bra denne mandagen. Hele den solfylte kantinen var full av langbord med besteforeldre, barnebarn, gamle eksamensvakter og mange andre som møtte opp for å samles rundt UKEgleden. Gjestene ble møtt med velkomstdrink, dekkede bord og hvitkledte servitører. Deretter fulgte en nydelig middag med variert underholdning, allsang og livlige samtaler. To stilfulle damer var veldig imponerte over det hele:

– Strålende god middag og nydelig dekket bord, det frister til gjentakelse.

Begge var enige om at mye av talentet som finnes på scenen under UKErevyen er så flott at det egentlig hører til på Den Nationale Scene.

To gode venner

Berit (bildet nedenfor) har deltatt på Eldredagen før, og var svært fornøyd med årets gjennomføring.

– Det er veldig god stemning her og utrolig flinke folk. Artig å være med på!

Ved siden av henne stod en litt spesiell gjest, en som antakelig vet mer om studentfestivalens historie enn alle som arrangerer den. Da UKEN først startet opp som studentrevy i Bergen, var Harald (bildet nedenfor) med på skapersiden. Det var da NHH fortsatt lå på Muséplass og UKEN hovedsakelig var revy. På 60-tallet turnerte denne mannen mellom flere roller innen revyarrangørene, og var blant annet regisjef. Nå er det slutt på den slags for Harald og han nyter å roe ned som gjest på Eldredagen.

– Hele dagen har vært veldig bra hittil, og nå er jeg spent på revyen. Jeg synes det er spesielt interessant å se på kulissene og lyssettingen. Og revy er jo alltid gøy.

untitled-9381