10 Grunner til å dra på Afterparty på NHH

Webmaster Events

Skal du kjøpe konsertbillett? Ikke gå i denne fella.

Foto: Melissa Rame, UKEN Foto

“Burde jeg kjøpe billetter inkludert afterparty?” Svaret er ja. Her får du 10 grunner til hvorfor Kjelleren på NHH gir deg den beste kvelden.

1. Du får oppleve Bergens største fest
Kjelleren på NHH har i mange år kunne skrytt av å være Bergens største utested. Over 1000 mennesker tar turen hit for å kjenne på den elektriske stemningen.

For å lade til fest er det viktig å trekke på smilebåndet. Sjekk hvordan det ble gjort forrige UKEN her.

2. Noe for enhver smak
I Kjelleren finnes det over 9 ulike temabarer. Hver bar er drevet av forskjellige grupper på skolen. Ikke bare interiøret, men også aktivitetene, sortimentet og stemningen har gruppene satt sitt eget særpreg på.

3. Full gass på dansegulvet...
I tillegg til temabarene har Kjelleren en stor klubb, hvor det alltid er drøy stemning på dansegulvet.

4. ...eller noe godt i glasset i Campus Lounge
Vil man heller nyte en god drink og slappe av er Campus Lounge stedet å dra. Dette er Kjellerens 20-års bar med dyktige bartendere og lun stemning.

5. Å komme seg til og fra er lekende lett
Lei av fulle nattbusser og lange taxikøer? Bussene fra NHH til sentrum går ofte. I tillegg er det mange færre som skal inn til byen enn motsatt vei ved kveldens ende. Er du i humør for en flottere hjemtur finnes det en taxistasjon rett ved siden av.

6. Matservering
Det er dritt å måtte forlate utestedet for å få seg en matbit. I Kjelleren slipper du det! Orvil’s Delikatesser serverer klassisk fyllamat helt frem til stengetid. Har du noen gang prøvd å ta med deg en burger på dansegulvet?

7. Du forblir aldri tørst lenge
Lei de lange køene på byen? Eller hvor langt du må gå for å få deg noe å drikke på i teltet? I Kjelleren er det i gjennomsnitt 12 meter mellom hver bar. Å få seg noe godt i glasset er så problemfritt som du kan få det.

Lei av å måtte vente på den gode drinken din? Se hva Kjelleren gjør for å bøte på det!

8. Du får mer moro enn du lager sjæl
I lengden blir det kjedelig å bare danse litt og snakke. I Kjelleren kan vi by på en rekke underholdningsbidrag. Vil du se skolens dansegruppe Extravadance riste løs på strippestangen, synge favorittsangen din rundt pianoet til Svæveru’-koret eller bli med på jammen til Big Business Band, skolens storband? Alt dette og mer får du servert på sølvfat i Kjelleren.

9. De mest gira folkene
Er du i Kjelleren på NHH vil du alltid finne masse folk fra skolens grupper. De er kun interessert i at i kveld skal bli din beste fest noensinne og sørger for at stemningen alltid er på topp

10. Kjenne på UKEgleden
UKEN er skapt for å glede! Du skjønner hva jeg mener når vi ses i Kjelleren i mars.

Sjekk ut programmet til UKEN 18!